Sairaanhoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Tule mukaan U-soten ystävälliseen ja rohkeaan joukkoon! Haemme nyt Kalannin palvelukeskukseen sairaanhoitajan sijaista 30.11.2021 asti. Työsuhde tulee mahdollisesti myöhemmin täytettäväksi vakituisena. Hae tehtävää pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kalannin palvelukeskus on vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 22 asukaspaikkaa. Asukkaat tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Palvelukeskus tarjoaa myös tukipalveluja kotihoidon asiakkaille. Kodinomaisuus on palvelukeskukselle tärkeää. Tavoitteena on, että palvelukeskus olisi asukkaalle koti, jossa hän pystyisi asumaan ja elämään vanhuusvuotensa arvokkaasti loppuun asti. Kalannin palvelukeskuksen toimintaa ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, sosiaalinen osallisuus ja yhteisöllisyys, kunnioitus ja tasa-arvoisuus sekä ammatillisuus.

Sairaanhoitajan työn lisäksi tehtävään valittu toimii tarpeen mukaan esimiehen sijaisena.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 § 5 mukaisesti laillistettu sairaanhoitaja. Valitun tulee olla merkitty sosiaalihuollon ammattihenkilön Valviran rekisteriin.

Tartuntatautilain 48 §:n mukaan terveydenhuollon työntekijällä pm oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään influenssakautena rokotuksen antamaa suojaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. palveluyksikön esimies Anu Saari, puh. 040 526 8415
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Varaudu esittämään tutkinto- ja työtodistuksesi haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhusten palvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Halikontie 12, 23600 Kalanti

Rekommenderade jobb