test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee Näsin kuntoutuskeskukseen osastolle 3, sairaanhoitajan sijaista ajalle 13.12.2021-14.7.2022.

Työhön kuuluu sairaanhoitajan tehtävät kuntoutusosastolla, jossa hoidetaan akuutisti sairaita sisätautisia ja kirurgisia potilaita sekä palliatiivisia- ja saattohoitopotilaita.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa toteutetaan tiimityötä kuntouttavalla työotteella. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden hyvä, mielekäs hoito ja kuntoutus on työnteon lähtökohtana.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK tai opistotaso. Eduksi luetaan lääkehoidon täydennyskoulutus LOVE ja palliatiiviset jatko-opinnot.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa.

Palkka on SOTE-sopimuksen mukaan.

Työ on 3-vuorotyötä ja työaika on 38h 15 min/viikko.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.12.2021 klo 12 Hae työpaikkaa -linkin kautta.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kuntoutusosastot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Savolainen puh. 040 5155 401, paivi.savolainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Näsin kuntoutuskeskus, osasto 3

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Askolinintie 1 F, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb