Sairaanhoitaja - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä nepsy- ja mielenterveyskuntoutuksesta kiinnostunut sairaanhoitaja!

Haemme sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa (140op) määräaikaiseen työsuhteeseen Neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 2:lle. Sijaisuus kestää syyskuuhun 2022 saakka.

Yksikkömme tarjoaa eripituisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja sekä intervallihoitoa kehitysvammaisille henkilöille, joilla on mielenterveydellisiä tai neuropsykiatrisia haasteita. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähipiirilleen.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asiakkaidemme hyväksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asiakkaidemme tasapainoisen elämän saavuttamiseksi. Vastapainoksi vaativalle työlle tarjoamme rennon ja joustavan työyhteisön.

Sairaanhoitajana vastaat muun muassa asiakkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisesta arjesta sekä hyvästä hoidosta. Lisäksi sairaanhoitajan vastuualueeseen kuuluu yksikön lääkehoidon toteuttaminen ja kehittäminen. Yhteistyötä tehdään asukkaan lähiverkoston kanssa.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kokemus kehitysvamma-alalta tai mielenterveystyöstä luetaan eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Sairaanhoitaja: Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.
Sairaanhoitajaopiskelija: suoritettu 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 388251/ Nepsy 2.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/nepsy/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Jari Kukkaisniemi, 040 194 3235, jari.kukkaisniemi@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 2

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Rekommenderade jobb