Sairaanhoitaja - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

NUMEROTUNNISTE 421

2 SAIRAANHOITAJAN sijaisuutta, keuhko-, iho- ja allergiasairauksien vastuualueella. Ensisijainen sijoituspaikka on keuhkosairauksien vuodeosasto KEI1, jossa on neljä osastovalvontapaikkaa. Toimialueella toteutetaan työkiertoa.

Keuhkosairauksien vuodeosastolla tutkimme ja hoidamme potilaita, jotka tarvitsevat vuodeosastohoitoa muun muassa keuhkoahtaumataudin, keuhkofibroosin ja keuhkoinfektioiden hoidossa sekä keuhkosyövän diagnostiikassa. Hoidamme myös erilaisia lihassairauksia sairastavia potilaita sekä selkäydinvammapotilaita. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu vastata omien potilaidesi kokonaishoidosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa ja ajoittain toimia vuoron vastuuhoitajana.

Arvotamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä kykyä motivoitua työstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keuhkosairauksia sairastavien potilaiden hoitotyössä. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi on moniammatillinen tiimi.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Määräaikainen sijaisuus (toimi), sijaisuuksien kesto on noin 12 kk. Vuorotyöluonteinen jaksotyö (kolmivuorotyö).

Koeaika: Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta, ja enintään 6 kk.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: SOTE-sopimus, sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vaadittavat todistukset: Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Tiedustelut: osastonhoitaja Sirpa Paananen, puh. 03 311 63291 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi, ylihoitaja Riitta Koponen, puh. 03 311 63107 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakumenettely: Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta https://www.tays.fi/rekrytointi. Sijaisuutta voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan sijaisuuden numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 29.10.2021 klo 14.30.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: osastonhoitaja Sirpa Paananen, puh. 03 311 63291 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi, ylihoitaja Riitta Koponen, puh. 03 311 63107 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Tays toimialue 1, Keuhko-, iho- ja allergiasairauksien vastuualue, Keuhko- ja ihosairauksien vuodeosastohoito vastuuyksikkö
Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb