test
Sairaanhoitaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kotihoitoon etsitään sairaanhoitajaa eripituisiin sijaisuuksiin

Meillä pystyt itse vaikuttamaan työtehtävien ja päivänkulun suunnitteluun. Sairaanhoitaja huolehtii kotihoidon asiakkaiden sairaanhoidollisen tarpeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Sairaanhoitajat toimivat meillä hoitotyön asiantuntijan roolissa. Yhteistyötä tehdään yhdessä muiden sairaanhoitajien, hoitajien, lääkärien, fysioterapeuttien ja palveluohjauksen kanssa. Työkaverit ovat luonnehtineet toisiaan maailman parhaiksi, eikä esihenkilöissäkään kuulemma ole valittamista.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on vaihtelevaa ja tilanteet saattavat muuttua nopeasti. Asiakkaiden kotona työskennellessä hoitosuhteet syventyvät nopeasti ja asiakkaat ovat tyytyväisiä saadessaan avun kotiin. Meillä on aivan ihanat asiakkaat!
Edellytämme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkein ominaisuus kotihoidon sairaanhoitajalla on itseohjautuvuus ja kyky käsitellä haastaviakin asiakasasioita ja ratkoa sosiaalisia solmuja. Työ aika on arkisin kahdeksasta neljään. Ajokortti on työssä välttämätön, mutta auton saa tarvittaessa käyttöön kotihoidolta.

Sairaanhoitajan kuukausi palkka on 2469,52 €. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Annamme lisätietoja mielellämme. Tee hakemus kuntarekryssä tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen
nina.voutilainen@keuruu.fi

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon ohjaaja Nina Voutilainen
puh. 0400618483
nina.voutilainen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb