test
Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvan vastaanotoilla on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 1.1.2022 - 31.12.2022. Hakuaikaa on 12.12.2021 saakka ja haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Olethan asiakaslähtöinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava, tiimihenkinen joko valmis tai lähiaikoina valmistuva sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja? Tule mukaan kehitysmyönteiseen työyksikköön, jossa tarvitaan aktiivista ja oma-aloitteista työasennetta sekä turvallista lääkehoidon toteuttajaa. Työ on päivätyötä.

Valmiilta hoitajilta kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Love-lääkehoitokoulutus tulee suorittaa viimeistään koeaikana hyväksytysti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin käyttämältä työterveyshuollolta. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme http://www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään ansioluettelo

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimies Helena Tullinen puh. 040 645 9171 tai sähköpostilla helena.tullinen@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen/


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb