test
Sairaanhoitaja - Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 alkaen. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella.

TULE SAIRAANHOITAJAKSI VIITASAAREN TERVEYSKESKUKSEN AKUUTTIOSASTOLLE
Meillä on huippu tiimi ja pääset osaksi sitä hakemalla tätä paikkaa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Viitasaaren kaupungin akuuttiosastolle Pääset kanssamme kehittämään etähoivaa ja hybridikotisairaalaa hyvinvointialueelle.
Jos olet huumorintajuinen, ennakkoluuloton ja kehittämismyönteinen ja nautit vaihtelevasta työstä, olet etsimämme henkilö!
Saat tehtävääsi esihenkilön ja tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen. Tule mukaan loistavaan työyhteisöön, meillä hommat sujuu, olemme hyvin itseohjautuvia. Meillä on käytössä henkilöstölle ePassi-hyvinvointietu ja palkitsemisjärjestelmä, sekä 300€ rekrytointilisä kertaluonteisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Huomioimme myös joulukuussa 2021 valmistuvat.

Työaikamuotona on jaksotyöaika, 38.25 h/vko. Työ on kolmivuorotyötä.
Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Toimen voi ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (3) kuukauden koeaikaa.

Asuntomahdollisuus Viitasaarella

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta 22.12.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen mari.nyronen@viitasaari.fi tai sairaalapalvelujohtaja Helena Ilomäki helena.ilomaki@viitasaari.fi

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen mari.nyronen@viitasaari.fi tai sairaalapalvelujohtaja Helena Ilomäki helena.ilomaki@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, sairaalapalvelut

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.


Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Rekommenderade jobb