Sairaanhoitaja (4) (Kkoti, Kkartano, Pekulma) - Lohjan kaupunki

Sairaanhoitaja (4) (Kkoti, Kkartano, Pekulma)

Haemme kolmea (4) sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen (Kultakotiin, Kultakartanoon ja Pentinkulmaan).

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana, toteuttaa itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Sairaanhoitaja huolehtii laboratoriotutkimuksista ja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu myös opiskelijanohjaus ja uuden työntekijän perehdyttäminen.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Lisäksi odotamme hakijoilta vanhustyön kokemusta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisessa tiimissä.

Haastatteluja voidaan tehdä hakuajan aikana.

Palkka on 2484,20 €/kk, KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista tai sovittuun aikaan mennessä toimitettava Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

osastonhoitaja Pia Blomberg puh. 044-369 2470, pia.blomberg@lohja.fi
osastonhoitaja Tiina Rinkelo puh. 044-369 5203, tiina.rinkelo@lohja.fi
osastonhoitaja Seija Erkkilä puh. 044 374 1238, seija.erkkila@lohja.fi
ylihoitaja Hannele Patjas puh. 044 369 1121, hannele.patjas@lohja.fi
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 27.9.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-213-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Ikääntyneiden palvelualue, Kuntoutus ja hoiva
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan