Sairaanhoitaja 4 kpl, (kesätyö) Kotiutustiimi

Kotiutustiimi on tarkoitettu sairaalasta kotiutuville vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotiutustiimin työ on väliaikaista. Kotiutustiimin sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloiteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytetään ajokorttia.

Kotiutustiimin tehtävänä on kotiuttaa asiakkaita sairaalasta ja tukea heitä alkuun sairaalajakson jälkeen heidän omassa kodissaan. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa.

Työtä tehdään moniammatillisesti hyvässä porukassa. Jos koet että uskallat heittäytyä huumorintajuiseen työryhmään mukaan, niin ota yhteyttä. Saat perehdytyksen työhösi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Pirkko Lämsä p. 0401879249 /pirkko.lamsa.@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Kotiutustiimi
Osoite: Karviaiskatu 7, 20720 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.