Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (4), neurokirurgia - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus neurokirurgian vastuuyksikössä, vuodeosasto 6 A

Osastolla hoidetaan neurokirurgisia potilaita, jotka tulevat osastolle suunnitellusti tai päivystyksenä. Osasto tekee tiivistä yhteistyötä korva-suusairauksien osaston kanssa ja toimivat muun muassa toistensa ylivuoto-osastoina.
Sairaala toimii opetussairaalana.

Sairaanhoitajan työ osastollamme on monipuolista ja vaihtelevaa kirurgisen potilaan hoitotyötä. Hoidat eri-ikäisiä potilaita nuorista vanhuksiin. Työsi on merkityksellistä ja pääset näkemään työsi vaikutukset. Osastolla on hyvä yhteishenki ja työilmapiiri sekä mukavat työkaverit. Pääset perehtymään työhön kokeneiden kollegoiden tuella, et jää yksin vaan saat aina apua. Ensisijainen sijoituspaikkasi on neurokirurgian osasto 6 A.

Tarjoamme sinulle hyvän ja innostavan työympäristön, jossa voit oppia koko ajan uutta. Meillä tukenasi on eri alojen huippuosaajista koostuva moniammatillinen työyhteisö. Tampereen yliopistollinen sairaala tarjoaa työntekijöilleen monipuolista virkistystoimintaa, hyvät kulkuyhteydet, apua asunnon hankintaan ja työterveyshuollon palvelut Pirtessä.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Eduksi katsomme hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuuden muuttuvissa työtilanteissa, työskentelytapojen kehittämisen sekä kollegiaalisen ja eettisen työtavan. Arvostamme aktiivista ja myönteistä asennetta työhön ja hyviä työyhteisötaitoja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työ on kolmivuorotyötä. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan ja sijaisuus on 31.8.2023 asti.
Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kuukautta.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Paula Mertanen puh. 03 311 64663 ja ylihoitaja Eila Tuomisto puh. 03 311 65227 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja sijaisuudet täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy 31.10.2022
Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Paula Mertanen puh. 03 311 64663 ja ylihoitaja Eila Tuomisto puh. 03 311 65227 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pirkanmaalla on näillä julkisilla palveluilla sen jälkeen vain yksi järjestäjä, Pirkanmaan hyvinvointialue. Pirkanmaa on väestöpohjaltaan suurin hyvinvointialue, asukkaita on noin 500 000.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb