Sairaanhoitaja (4) sijaisuus, yhteispäivystys

Haemme joukkoomme osaavia ja motivoituneita sairaanhoitajia (4) sijaisuuteen ensihoidon ja päivystyksen vastuualueelle. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät elokuun 2020 loppuun ja mahdollisesti pidempäänkin.

Vastuualue sisältää päivystyksen ja tarkkailuosaston. Sairaanhoitajana työskentelet molemmissa yksiköissä. Työtehtävien hoidossa korostuu asiakaslähtöisesti kokonaisvaltainen hoitotyö ja akuuttien potilastilanteiden hallinta. Päivystyksessä hoidetaan kaikkien erikoisalojen päivystyksellistä hoitoa vaativia potilaita. Tarkkailuosasto on sisätautien erikoisalaan kuuluva akuutti vuodeosasto, jonka tehtävänä on tarjota erikoissairaanhoidon osaamista potilaiden parhaaksi. Suurin osa potilaista saapuu tarkkailuosastolle päivystyksen kautta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muuutosvalmiutta. Eduksi katsotaan kokemus akuuttihoitotyöstä. Työ on kolmivuorotyötä. Päivystyksessä työvuorot painottuvat ilta- ja yövuoroihin.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat osastonhoitajat Maarit Willman, p. 08 315 2134 ja Eija Marin-Pekkala, p. 08 315 2218 sekä vastuualueen ylihoitaja Eila Alavahtola, p. 0400 165 336.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Medisiininen tulosalue, Ensihoidon ja päivystyksen vastuualue, Oulun seudun yhteispäivystys
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.