Sairaanhoitaja, 4 tehtävää

Osastolla A1 on haettavana neljä SAIRAANHOITAJAN sijaisuutta ajalle 1.4.20-30.9.20 tai sopimuksen mukaan.

Oulun kaupunginsairaala on perusterveydenhuollon sairaala, joka tarjoaa kuntalaisille akuuttisairaanhoitoa, kuntoutusta ja lyhytaikaishoitoa. Oulun kaupunginsairaalassa on 293 potilaspaikkaa 11 eri osastolla.

Tervetuloa osasto A1:n moniammatilliseen työyhteisöön. Osaston erityisosaaminen painottuu psykogeriatristen potilaiden hoitoon. Pääosa osaston potilaista on ikäihmisiä, joilla on muistisairauksiin liittyviä käytösoireita. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä.

Sairaanhoitajan sijaisuuteen edellytämme 140 opintopistettä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2927/2020. Hakemukset on toimitettava 31.3.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/osasto-a1

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Maarit Korpela p. 044 703 5675 ja sairaanhoitaja Eeva Markus p. 044 703 5241. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyve, Terveyspalvelut, Oulun kaupunginsairaala, Vuodeosastot, OKS, Osasto A1
Osoite: Kiviharjuntie 5, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.