test
Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana kaksi sairaanhoitaja tehtävää. Hakuaika on 24.12.21 - 23.1.22 välinen aika ja haastatteluja voidaan tehdä jo silloin. Toinen toimista avautuu myöhemmin, mutta tehtävään valittu henkilö voi aloittaa sijaisuudella jo ennen sitä.

Sijoituspaikkana on kiirevastaanotot ja sen yhteydessä oleva tarkkailu. Samoissa tiloissa toimii myös Essoten erikoissairaanhoidon vastaanottoja, joissa hoitajina toimivat kiirevastaanoton hoitajat. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja muutosvalmiutta. Kokemuksesi korona osaamisesta (näytteenotto ja jäljitys), hoidon tarpeen arvioinnista ja akuuttipotilaiden hoidosta katsotaan eduksi.

Edellytämme terveydenhoitoalan ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Mikäli olet valmistuva opiskelija, niin kannattaa ehdottomasti hakea paikkaa, koska myös Teidät huomioidaan hakuprosessissa.

Koeaika on kolme kuukautta ja viimeistään sinä aikana on suoritettava Love-lääkehoidon koulutus hyväksytysti. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme http://www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiirevastaanoton esimies Minna Salomaa p.044 368 6819 tai sähköpostilla minna.salomaa@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia. Lue lisää: https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb