Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Muuramen kunta

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitoksen vanhus- ja vammaispalveluissa on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia kotihoidossa sekä terveyskeskuksen vuodeosastolla. Vuosilomien pyöriessä voimme tarjota myös pidempiä sijaisuuksia. Mikäli tilanteeseesi sopii lyhyemmät keikkaluontoiset työt, voimme tarjota myös sellaisia, huomioimme myös alan opiskelijat.

Meillä saat toteuttaa ammatillisuuttasi oman persoonasi avulla itsenäisesti ja vastuullisesti. Asiakkaiden perustarpeista huolehtimisen lisäksi saat olla osa tiimiä ja arvioida asiakkaan voimavaroja tai sairauden tilaa yhdessä tiimin ja omahoitajien kanssa.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sekä tiimin vastuuhoitajana toimimista. Autamme ja ohjaamme asiakkaitamme päivittäisissä toiminnoissa, tuemme toimintakykyä ja huolehdimme lääkehoidosta. Työskentely kotihoidossa on itsenäistä, vastuullista, monipuolista ja antoisaa.

Vuodeosastolla sairaanhoitaja toimii yhteistyössä eri ammattiryhmien ja muiden hoitoyksiköiden sekä omaisten kanssa. Hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa on perustana kuntouttava, omatoimisuutta ja toimintakykyä edistävä työote. Sairaanhoitaja toimii vastuuhoitajana, jolloin hän vastaa saapuvien potilaiden sijoittamisesta sekä hoitaja/lääkärikonsultaatioista yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Meillä on mahdollista työskennellä myös ns. liikkuvana hoitajana, eli sekä kotihoidossa että vuodeosastolla. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Edellytämme hakijalta:
- tartuntatautilain (1227/2016) mukaista rokotesuojaa
- Lop/Love-lääkehoidon osaamista (tarvittaessa tentit voidaan suorittaa työn alkaessa) sekä
- Ajokorttia ja oman auton käytömahdollisuutta (kotihoidossa)

Tarjoamme sijaisuuksista kiinnostuneelle:
- kehittämismyönteisen ja mukavan työyhteisön
- mahdollisuuden osaamisen hyödyntämiseen monipuolisesti
- esihenkilön tuen

Ilmoita hakemuksessasi haetko sijaisuuksia kotihoidosta ja/tai vuodeosastolta.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vuodeosaston osastonhoitaja Noora Rantanen, p. 050 599 9668
Kotihoidon esihenkilö Sira Salo, p. 050 471 8990

Lisätietoja

Muuramen kunta, Muuramen Hyvinvointi-liikelaitos

Muurame on 10 000 asukkaan kunta Keski-Suomessa, noin 15 kilometriä Jyväskylässä etelään. Tampereelle on matkaa 130 kilometriä.

Muurame sijoittuu kahden järven väliin, ja Päijänne-näkymä on lähes kaikkialta. Kunnassa on neljä alakoulua, yläkoulu sekä oma lukio. Muita palveluja ovat esimerkiksi oma terveysasema, uimahalli, Kulttuurikeskus, Riihivuoren laskettelu- ja vapaa-ajankeskus, Muurame golf unohtamatta Muuramenharjun mahtavia lenkkipolkuja ja valaistua hiihtolatua.

Muurame tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Katso lisää www.muurame.fi


Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Rekommenderade jobb