test
Sairaanhoitaja - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi 24.1.2022 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TOIMEN

Haemme Tervolan terveyskeskuksen 23-paikkaiselle vuodeosastolle kolmivuorotyöhön sairaanhoitajaa. Työ on monipuolista, moniammatillista ja potilaiden toimintakykyä edistävää hoitotyötä. Toimimme potilaslähtöisesti ja kuntouttavaa työotetta käyttäen. Osaston potilaat ovat pitkäaikaispotilaita, päihde- ja mielenterveyskuntoutujia, muistisairaita, intervallijaksolla käyviä, sekä sisätauti-kirurgisisia potilaita.

Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamista. Arvostamme hakijalta iloista ja reipasta mieltä, tiimityöskentelyn taitoa, kiinnostusta oman ammatillisuuden jatkuvaan kehittämiseen, omatoimisuutta ja vastuullisuutta.

Työ olisi aluksi määräaikainen huhtikuun alkuun asti, johon mennessä selviää mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen. Sairaanhoitajan toimi voidaan täyttää jo hakuprosessin aikana, mikäli sopiva hakija
löytyy. Laitathan siis hakemuksesi meille ajoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto (Laki terveyden-huollon ammattihenkilöistä 559/94). Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valituksi tulleen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Määräaikaisen toimen täytössä noudatetaan tarvittaessa kuukauden koeaikaa. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä SAIRAANHOITAJAN TOIMI. Hakemuksia ei palauteta.

Soita rohkeasti, vs. osastonhoitaja Maria Hurtig antaa mielellään lisätietoja tehtävästä numerosta 0401519707.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Maria Hurtig, puh. 0401519707

Lisätietoja

Tervolan kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Perusterveydenhuolto, Vuodeosasto

-


Osoite: Keskustie 81, 95300 TERVOLA, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb