test

Etsimme sairaanhoitajia kesäloma sijaisuuksiin!

Terveyskeskussairaalan osastoilla hoidetaan yhteistoiminta-alueen mukaisesti raisiolaisia ja ruskolaisia potilaita. Osastoilla hoidetaan vastuu alueen asukkaiden äkillliset sairaalahoitoa vaativat sairaudet sekä erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevat potilaat. Osastoilla toteutetaan yksilöllistä, potilaan kokonaisvaltaisesti huomioon ottavaa ja suunnitelmallista hoitotyötä. Omatoimisuutta tuetaan ohjaamalla potilasta toimimaan mahdollisimman itsenäisesti arjen toiminnoissa. Työskentely osastoilla on moniammatillista.

Sinulta odotamme osaavaa ja aktiivista työotetta hoitotyössä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet yhteistyökykyinen. Tehtävien hoidossa tarvitset hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa.

Me tarjoamme sinulle avoimen ja mukavan työyhteisön, jossa on mahdollisuus osallistua hoitotyön kehittämiseen.

Toivomme että hakemus jätetään sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta ja halutessasi voit mainita hakemuksessasi, jos kiinnostuksesi kohdistuu joko akuuttiosastoon tai kuntoutusosastoon.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Akuuttiosaston osastonhoitaja Piritta Berg p. 044 797 1366 tai piritta.berg@raisio.fi
Kuntoutusosaston osastonhoitaja Jaana Muhonen p. 044 797 1416 tai jaana.muhonen@raisio.fi

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Hoito- ja hoivapalvelut, Terveyskeskussairaala

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Raision terveyskeskussairaalassa on kaksi osastoa akuutti- ja kuntoutusosasto.


Osoite: Sairaalakatu 5, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb