test

Hulvelan seniorikortteli on palvelukokonaisuus, johon sisältyvät ennaltaehkäisevät palvelut, senioriasuminen 92 asuntoa sekä tehostettu palveluasuminen 74 paikkaa.
Hulvelan seniorikorttelin tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan.

Kanervakodissa asukkaat ovat paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitsevia ikäihmisiä ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoistaan ilman apua. Asukkaita Kanervakodissa on tällä hetkellä 22 ja henkilökunnassa noudatetaan Vanhuspalvelulain edellyttämää hoitajamitoitusta.

Sairaanhoitajana osallistut asukkaiden hoitotyöhön, lääkehoitoon, omaisyhteistyöhön sekä toimit vastuusairaanhoitajan sijaisena hänen ollessaan poissa. Asukkaiden hoidossa korostuu henkilökunnan palliatiivinen osaaminen ja toivommekin sinulla olevan siitä kokemusta tai koulutusta. Yhdessä vastuusairaanhoitajan ja henkilökunnan kanssa kehität yksikön toimintaa entistä asukaslähtöisemmäksi hoitajamitoituksen noustessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja valitulla tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.

Tervetuloa Kanervakodin iloiseen joukkoon!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oh Satu Jätinvuori puh. 044 7971 262 tai satu.jatinvuori@raisio.fi
Aoh Mari Järvinen puh. 044 7971 153 tai mari.jarvinen@raisio.fi

Lisätietoja

Hulvelan seniorikortteli, Kanervakoti

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 1 400 ammattilaista.


Osoite: Hulvelankatu 20B, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb