test
Sairaanhoitaja - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haemme sosiaali- ja terveysalan ammattilaista sairaanhoitajan toimen sijaisuuteen ajalle 31.1-1.4.2022 Palomäen asumisyksikköön. Yksikkömme asiakkaat ovat nuoria kehitysvammaisia, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Toimintaamme ohjaavat yksilöllisyys, tasa-arvoisuus, itsemääräämisoikeus ja turvallisuus. Työvälineinä käytämme mm. kuvilla strukturoitua päivä- ja viikko-ohjelmaa sekä muita autismikuntoutuksen keinoja. Kokemus hoiva- sekä autismityöstä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tunteminen ovat työssä eduksi.

Sairaanhoitajan työtehtävät yksikössämme ovat monipuolisia. Sairaanhoitajan työhön kuuluu sairaanhoidolliset ja lääkehoidon tehtävät, joiden suhteen myös ohjaat ja ohjeistat yksikkömme muuta henkilöstöä. Lisäksi työhön kuuluu vahvuudessa työskentely työvuoroissa, jolloin osallistut asiakkaiden arjessa heidän ohjaukseensa ja avustamiseensa yhdessä muun henkilöstön kanssa. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen iltavuoroihin.

Palomäen asumisyksikkö sijaitsee Liedon Littoisissa omakotitaloalueella noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta. Palomäen asumisyksikön asuintilat ovat samassa pihapiirissä kahdessa eri rakennuksessa. Asukaspaikkoja yksikössämme on yhteensä kymmenen. Ympäristön ja luonnon puitteet Littoisten alueella ovat ihanteelliset. Yksikön pihalta pääsee suoraan pururadalle ulkoilemaan, ja kävelymatkan päässä ovat myös Littoistenjärvi, urheilukenttä, kauppa ja apteekki.

Kelpoisuusehtona: Sairaanhoitajalta edellytetään Lain terveydenhuollon ammattihenkilöstä luvun 2 5§ mukaista sairaanhoitajan tutkintoa ja laillistusta. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Palomäentie 2, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä hakuavain 407820 / Palomäen asumisyksikkö

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot ma-pe 8-16: palveluesimies Heidi Eloranta, puh. 040 180 5683 tai sposti. heidi.eloranta@kto-vs.fi

Lisätietoja

Palomäen asumisyksikkö

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO - Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää mm. tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.


Osoite: Palomäentie 2, 20660 Littoinen

Rekommenderade jobb