Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava sairaanhoitajan sijaisuus, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa Terveyden -ja sairaanhoidon tulosalueella avohoidon yksikössä Gellmanin kotisairaalassa.

Kotisairaala mahdollistaa sairaalatasoisen hoidon asiakkaan kotona tai kodinomaisissa olosuhteissa tai avopalveluna kuntayhtymän tiloissa. Hoidamme potilaita, jotka yleiskuntonsa puolesta pärjäävät kotona, mutta annettava hoito on sairaalatasoa.

Kotisairaala toimii seutukunnallisesti eli työskentelemme Raahen, Siikajoen, ja Pyhäjoen alueella.

Etsimme moniammatilliseen joukkoomme hoitotyön ammattilaista sairaanhoitajan monipuoliseen ja vaihtelevaan työhön. Sairaanhoitajan työskentely kotisairaalassa on itsenäistä ja vastuullista. Arvostamme kokemustasi sairaanhoitajana erilaisten potilasryhmien hoidosta, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä työotetta. Työn aloitus sopimuksen mukaan/ heti sopivan työntekijän löytyessä.

Kotisairaalan sairaanhoitajan työhön kuuluu iv- antibioottihoitoja, parenteraalisen hoidon toteuttamista sekä haavahoitoa. Vaativaa kivunhoitoa, saattohoitoa ja muuta lääkärin ja sairaanhoitajan suorittamaa potilaan voinnin seurantaa sekä arviointia. Työtä teemme asiakaslähtöisellä ja moniammatillisella osaavalla tiimillä kolmessa vuorossa. Toimimme yhteistyössä osastojen ja avoterveydenhuollon kanssa. Kotisairaalalla on käytössä oma auto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja perehdytyksen tehtävään. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. liikunta/ kulttuuriedun, työterveyshuollon ja muita työhyvinvointia tukevia palveluita. Ole rohkeasti yhteydessä, kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä vahva ammattitaito ja osaaminen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sote- sopimuksen mukaisesti. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia ja ajotaitoa. Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä maksetaan 1.12.2021 jälkeen alkaviin uusiin palvelusuhteisiin valituille hoitohenkilöstötyöntekijöille 400€/ kertapalkkio, kun yhtäjaksoista palvelusta on kertynyt 7kk. Kertapalkkiot ovat voimassa ajalla 1.12.2021- 31.12.2022.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Lea Nybacka p. 040 135 7732 ja hoitotyön johtaja Minna Alatalo p. 044 439 4900. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb