Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee vakinaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa pohjoiseen kotihoitoon. Työ alkaa 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

"Jos olen ihan rehellinen, en olisi voinut kuvitella hakevani töitä vanhusten parista, mutta tämä on ollut yksi parhaista valinnoistani! Nyt minulla on sellainen fiilis, etten lähde tästä mihinkään ennen eläkkeelle jäämistä. Teen päivätöitä ja päivystän vain viitenä viikonloppuna vuodessa. Tämä on minulle kuin unelma! Työni on monipuolista: hoidan asiakkaan perushoidon, otan verinäytteet, hoidan haavat, käyn keskusteluja - meillä on vastuu asiakkaan koko terveydestä." - sairaanhoitaja Cecilia, https://www.porvoo.fi/tyo-ja-yrittaminen/kaupunki-tyonantajana/tyontekijat-kertovat/

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme kokemusta sairaanhoidosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn ja halua olla mukana kehittämässä uutta toimintaa.
Arvostamme vanhustyön kokemusta. Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista ja motivoitunutta asennetta työhön. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi.

Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2634,73 €/kk. Työ on päivätyötä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla, kuitenkin viimeistään 31.5.2022 klo 12 mennessä, Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaajat Anne Voutilainen, puh. 040 5022755 ja Ann-Catrin Tapanainen puh. 0400 690 983.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaajat Anne Voutilainen, puh. 040 5022755 ja Ann-Catrin Tapanainen puh. 0400 690 983.

Lisätietoja

Kotihoito

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb