Skip to main content
test

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Meillä Hoivalassa, pitkäaikaishoivan yksikössä, on avoinna sairaanhoitajan vakinainen toimi. Hakuaikaa on jatkettu 29.7.2022 saakka.
Haluaisitko liittyä meidän osaavan ja tekevään tiimimme? Etsimme sinua - olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi tekijä.

Onko pitkäaikaishoiva sinulle vieras työkenttä? Ei hätää, perehdytämme sinut tehtäviin. Lisäksi tukenasi on moniammatillisen tiimin tuki. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja ihmisläheistä työotetta sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn.

Sairaanhoitaja työskentelee kahdessa vuorossa ja työaikamuotomme on jaksotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan tutkinto AMK tai aikaisempi opintoasteen tutkinto, laki 559/1994 5§ mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa sekä suoritettuja lääkehoitolupia (LoveLop). Lääkeluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Työssä jaksamisen tueksi työnantaja tarjoaa käyttöösi ePassin, jota voit käyttää esimerkiksi liikunta- tai kulttuuripalveluihin. Työnantajan puolesta tarjotaan työhyvinvointirahaa vuosittain. Myös koulutuksiin osallistumista tuetaan.

Kutsun saadessasi, otathan 2.8.2022 järjestettävään haastatteluun mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja
Tarja Sirkka
puh 0400 115 720
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Piilolan palvelukeskus, Hoivala

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Rökfri arbetsplats Äänekosken kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb