Skip to main content
test

SALON KAUPUNGIN KEHITYSVAMMAHUOLLON ASUMISPALVELUISSA ON AVOINNA SAIRAANHOITAJAN VAKITUINEN TYÖSUHDE

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Kehitysvammahuollon sairaanhoitajana tulet vastaamaan hoitotyön suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä asumispalveluiden esimiesten ja työntekijöiden kanssa.

Työsi tulee sisältämään mm. lääkehoidon kokonaisuuden suunnittelua, hoitotyötä ja sairaanhoidollisia toimenpiteitä.

Mikäli nautit itsenäisestä, monipuolisesta ja liikkuvasta työstä, saatat olla etsimämme henkilö.

Kehitysvammahuollossa on 8 asumisyksikköä sekä 3 työ- ja päivätoiminnan yksikköä. Asukkaiden hoidon tarpeet vaihtelevat ohjattavasta hoidolliseen. Yksiköt sijaitsevat eri puolilla Saloa. Työ on liikkuvaa ja oman auton käyttö välttämätöntä.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan pätevyyttä. Lisäksi tehtävän edellyttämät LOVe-osiot tulee olla suoritettuna tai tulee suorittaa 3kk aikana työsuhteen alettua. Lisäksi tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan. Sinulla tulee olla hygieniapassi sekä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Eduksi luetaan kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä sekä kiinnostus oman ammattitaidon kehittämiseen. Tämän lisäksi arvostamme positiivista asennetta, hyviä yhteistyötaitoja, asiakkaan ja omaisten hyvää ja kunnioittavaa kohtaamista sekä tietoteknisiä valmiuksia.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja (E-passi). Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2611,00 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Työ on kaksivuorotyötä.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa asumispalveluiden esimies Saara Saarinen saara.saarinen@salo.fi puh. 044 778 3534.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sairaanhoitaja, kehitysvammahuolto. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 20.05.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa asumispalveluiden esimies Saara Saarinen saara.saarinen@salo.fi puh. 044 778 3534.

Lisätietoja

Kehitysvammahuollon asumispalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb