Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Lapin sairaanhoitopiiri

Lapin sairaanhoitopiirin Muonio-Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 31.5.2022 klo 15.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS AJALLE 1.6- 31.8.2022

Oletko kiinnostunut tekemään töitä Muonio-Enontekiön alueella perusterveydenhuollossa? Haluatko kokea työsi palkitsevana ja erityisenä? Etsimme hoitotyön ammattilaista joukkomme Muonio-Enontekiön kuntayhtymään hyvinvointikeskukseen.

Meille on tärkeää huolehtia lähipalveluista mahdollisimman laadukkaasti pitkien välimatkojen alueella. Muonion ja Enontekiön alueen perusterveydenhuolto on Lapin sairaanhoitopiirin järjestämää. Vastaamme Muonion, Hetan, Karesuvannon ja Kilpisjärven vastaanottojen ja Muoniossa olevan vuodeosaston ja päivystyksen toiminnasta. Päivystys on Muoniossa joka kolmas päivä iltaisin ja viikonloppuisin klo 21.00 asti.

Tehtävän sijoituspaikka on avosairaanhoidon vastaanotto Muonion hyvinvointikeskuksessa.

Sairaanhoitajana työskentelet avosairaanhoidossa hoidon tarpeen arvioinnin ja vastaanottotoiminnan tehtävissä. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu myös kiireettömän vastaanoton pitäminen. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät koulutusmahdollisuudet ja mukavan työyhteisön sekä hyvän perehdytyksen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista sekä kehittämismyönteisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys. Hakijan tulee lisäksi osoittaa Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti.

Aloitamme haastattelut sijaisuuteen jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävässä voi aloittaa jo ennen sijaisuuden alkamista.

Meillä Muoniossa tehdään töistä hyvällä fiiliksellä mukavassa työyhteisössä. Tervetuloa työkaveriksemme Muonioon!

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa johtava hoitaja Johanna Tervala, 040 714 2838. Sähköpostitse johanna.tervala@lshp.fi.

Rovaniemellä 5.5.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä


Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava hoitaja Johanna Tervala, 040 714 2838. Sähköpostitse johanna.tervala@lshp.fi.

Lisätietoja

Muonion - Enontekiön perusterveydenhuolto

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 99300 Muonio

Rekommenderade jobb