Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Raseborg stad

Raaseporin kaupunki hakee kahta sairaanhoitajaa Tammisaaren kotihoitoon.

Oletko sairaanhoitajan koulutuksen omaava, haasteista pitävä ja itsenäiseen työhön kykenevä? Mikäli nämä kuvaukset sopivat sinuun, olisi meillä ehkä juuri sinulle vakituinen työpaikka tarjolla. Työ sisältää kokonaisvastuun asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta, lääkehoidosta vastaamista, verikokeiden ottamista, yhteistyön lääkärin ja muiden toimijoiden kanssa. Olet myös tukena ja apuna yksikön lähihoitajille.

Kelpoisuusvaatimukset: Rekisteröity sairaanhoitaja, joka on kiinnostunut vanhustenhuollosta ja kuntoutuksesta. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää yhden ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus vaaditaan.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista (LOVE suoritettu).

Lisätietoja antaa vt. aluevastaava Annina Oksanen, puh. 019 289 3380.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 439809. Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vt. aluevastaava Annina Oksanen, puh. 019 289 3380.

Lisätietoja

Tammisaaren kotihoito

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb