Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Haemme Porvoon sosiaali- ja terveyspalvelujen aikuisten palveluihin Koivulan tuetun asumisen yksikköön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Koivulan 46-paikkaisessa yksikössä ovat asukkaina monenlaista tukea tarvitsevat asunnottomuuden kohdanneet porvoolaiset aikuiset. Työtä tehdään itsenäisesti ja osana moniammatillista työryhmää. Tuet Koivulan asukkaita heidän terveydellisissä asioissa ohjaamalla eteenpäin tehden yhteistyötä eri toimijoiden kanssa terveyskeskuksen, kuin myös psykiatrian tahojen kanssa. Pienet hoidolliset toimenpiteet, asukkaiden rokotukset ja erilaiset konsultaatiot kuuluvat työhösi. Teet läheistä yhteistyötä Porvoon päihdeklinikan kanssa. Koivulan sairaanhoitaja vastaa Koivulassa toteutetusta lääkehoidosta ja mm. lääkkeiden ja tarvikkeiden tilaamisesta. Työtä tehdään pääasiassa asumisyksikön alueella.

Koivulassa on terveysneuvontapiste Vinkki, jonka tavoitteena on vähentää huumeiden käyttöön liittyviä haittoja. Koivulan sairaanhoitajana vastaat Vinkkitoiminnan kehittämisestä ja sen toteuttamisesta yhdessä Koivulan työryhmän kanssa. Koivula toimii myös viikonloppukorvaushoidon jakopisteenä Porvoossa.
Työhön tulevalta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä myös tarvittaessa itsenäistä päätöksentekokykyä nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Koivulan työryhmään kuuluu yhdeksän ohjaajaa, sairaanhoitaja sekä vastaava ohjaaja. Koivulan tuetun asumisen yksikössä työskentelee myös sosiaalityöntekijä sekä vastaava asumisohjaaja.

Kelpoisuusehdot:
Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja tai psykiatrinen sairaanhoitaja.
Työkokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä edellytetään. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Tehtävässä edellytetään myös hyväksyttyä LOVe-koulutusta, jonka voi suorittaa työsuhteen alussa, kuitenkin 31.8.2022 mennessä. Hakijalta edellytetään toisen kotimaisen hyvää suullista ja kirjallista osaamista ja toisen kotimaisen kielen osaaminen katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön.

Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta työ pitää sisällään satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2634,73 €/kk. Palkkauksessa on mahdollisuus rekrytointilisän käyttöön.


Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan 30.9.2022 mennessä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.7.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa - linkin kautta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist, puh. 040 184 3539 ( 28.6-23.7.2022) ja vastaava asumisohjaaja Anu Laurikkala, puh. 040 192 7944 (25.7.-29.7.2022)

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/koivulan-asumispalvelu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist, puh. 040 184 3539 ( 28.6-23.7.2022) ja vastaava asumisohjaaja Anu Laurikkala, puh. 040 192 7944 (25.7.-29.7.2022)

Lisätietoja

Koivulan asumispalvelu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Sairaalantie 6, 06150 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb