Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut työskentelystä peruspalvelukuntayhtymä Kallion vuodeosastolla? Hae nyt työyhteisöömme, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja hyvä asiakaskokemus. Meillä arvostetaan työntekijöitä ja työyhteisössä on hyvä ja kannustava ilmapiiri.

YKSI SAIRAANHOITAJAN TOIMI, alkusijoituspaikka Ylivieskan vuodeosasto, Ylivieska
KAKSI SAIRAANHOITAJAN SISÄISEN SIJAISEN TOIMEA, alkusijoituspaikka Ylivieskan vuodeosasto, Ylivieska

Sairaanhoitajan työ vuodeosastolla on nopeatempoista, mutta antoisaa ja ammatillisesti kehittävää. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työ on kokonaisvaltaista hoitotyötä, jota tehdään kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitajan työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehesi sekä tiimisi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Tarjoamme henkilöstöetuina mm. liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Työn ja muun elämän yhteensovittamisen edistämiseksi meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta. Jos sinulla ei ole peruspalvelukuntayhtymän Kallion hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt koeajan sisällä.

Toimet täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen SOTE:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.

Lähesty meitä kiinnostusta herättävällä hakemuksellasi kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta viimeistään 31.10.2022. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Voimme kutsua haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat:
osastonhoitaja Niina Simonen 044 419 5253
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Niina Simonen p. 044 419 5253 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Vuodeosastopalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb