Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Liedon kunta

Etsimme Valmakotiin vakituiseen työsuhteeseen innovatiivista sairaanhoitajaa toteuttamaan ja kehittämään asukkaiden laadukasta hoito- ja hoivatyötä. Valmakoti on 29-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana vastaten asukkaiden omannäköisestä elämästä ja kuntoutumista edistävästä hoitotyön toteutuksesta sekä toimii tarvittaessa vastaavan sairaanhoitajan sijaisena. Sairaanhoitaja on mukana asiakkaiden hoitotyössä, hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja niiden arvioinneissa. Tärkeä osa työtäsi tulee olemaan työntekijöiden ohjaaminen kuten myös omaisyhteistyö. Teemme moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Eduksi katsotaan geriatrinen hoitotyö. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-TES:n mukaisesti. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikamuotona on jaksotyö. Työ on kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset aika ajoin ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on Lifecare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo sekä SHQS-laatujärjestelmä. Kunnassamme on käytössä Epassi.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumispalveluiden esimies Riitta Holm-Puisto 050 4356533

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut, Liedon Valmakoti

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Valmakuja 2, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb