Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Kirkkonummen kunta

Sairaanhoitajan sijaisuus Kirkkonummen Mielenterveys- ja Päihdepalveluissa Nuorten palveluiden tiimissä.

Haettavana Kirkkonummen Mielenterveys- ja Päihdepalveluiden Nuorten palveluissa sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 1.7.2022 - 23.1.2023 väliselle ajalle. Etsimme työryhmään soveltuvaa rohkeaa ja ennakkoluulotonta osaajaa, joka on kehittämismyönteinen ja oma-aloitteinen. Toivottavaa olisi myös ruotsin kielen taito. Kokemus mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Palkka 2785.34 €/kk.

Nuorten palvelut palvelevat 16-22-vuotiaita kirkkonummelaisia nuoria ja nuoria aikuisia. Työn painopiste on ennaltaehkäisyssä, lievien ja keskivaikeiden häiriöiden hoidossa ja elämänkriisien hoidossa. Palveluihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi elämänkriisiin, mielialaan, ihmissuhteisiin, elämänhallintaan tai päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Kirkkonummi on mukana Terapiat etulinjaa hankkeessa tiiviisti ja meillä on jo käytössä Terapianavigaattori.

Nuorten palvelut on avohoitoyksikkö, jossa tehdään hoidon tarpeen arviointia ja lyhyitä tavoitteellisia hoitojaksoja. Työhön kuuluu myös puhelinpäivystystyötä. Työaika 38,25 vko. Nuorten palveluiden työryhmään kuuluu tämän lisäksi kaksi sairaanhoitajaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet määräajan kestosta.

Hakemukset toimitetaan 29.6.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 448395).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Palvelupäällikkö, Mielenterveys- ja Päihdepalvelut,
Kari Kopra puh: 040 - 7075118, kari.kopra@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Työikäisten palvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb