Skip to main content
test

Haluatko säilyttää ammattitaitosi ja kehittyä työssäsi?
Tule töihin Saarijärven lyhytaikaishoidon osastolle!

Työ on monipuolista ja työkaverit mahdottoman mukavia. Perehdytämme sinut hyvin. Vaikka työtä tehdään 24/7, pyrimme huomioimaan elämäntilanteen mukaan yksilölliset tarpeet.
Osasto on 30 paikkainen akuuttiosasto. Täällä hoidetaan mm. sisätauteja, operoituja, syöpätauteja sekä annetaan katkaisuhoitoa. Hoidettavana on myös terminaalivaiheen potilaita. Potilasvaihto on vilkasta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Tehtävään soveltuvia vaihtoehtoisia nimikkeitä voivat olla kätilö tai terveydenhoitaja. Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa, joustavuus sekä vastuuntuntoisuus helpottavat työn tekemistä. Vahva ammatillinen osaaminen hoitotyöstä, hyvä paineensietokyky ja valmius työskennellä kuntouttavalla työotteella ovat eduksi.

Työssä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaisia rokotuksia. Covidin täysi rokotussuoja tai alle 0,5 v sitten sairastettu Covid tauti
Koeaika on neljä kuukautta. Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan. Huumausainetesti on osa työhöntulotarkastusta.
Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö on saatu.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Riitta Timonen, 044-4598581
Vastaava sairaanhoitaja Tuija Ahonen 040-8481220

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Lyhytaikaishoito

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikka on savuton työpaikka. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuri tarjonnasta.


Osoite: Sairaalatie 2, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb