Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Palomäen palvelukotiin 15.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tulet toimimaan sairaanhoitajan toimen lisäksi esihenkilön sijaisena hänen lomiensa aikana ja saat tästä erilliskorvauksen.

Palomäen palvelukoti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asuu yhteensä 55 asukasta neljässä eri ryhmäkodissa. Jokaisessa ryhmäkodissa on yksi sairaanhoitaja toimien ryhmänsä tiiminvetäjänä ja sairaanhoidon asiantuntijana.
Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa kaiken toiminnan keskiössä ovat asukkaamme. Työtä tehdään asukaslähtöisesti ja päivittäisen toiminnan perustana on aina asukkaiden senhetkiset tarpeet. Toteutamme Palomäen palvelukodissa vastuuhoitajuutta, jossa mielekäs arki niin asukkaille kuin hoitajille on työnteon lähtökohtana. Kunnioitamme yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

"Jos olen ihan rehellinen, en olisi voinut kuvitella hakevani töitä vanhusten parista, mutta tämä on ollut yksi parhaista valinnoistani! Nyt minulla on sellainen fiilis, etten lähde tästä mihinkään ennen eläkkeelle jäämistä. Tämä on minulle kuin unelma! Työni on monipuolista: hoidan asiakkaan perushoidon, otan verinäytteet, hoidan haavat, käyn keskusteluja - meillä on vastuu asiakkaan koko terveydestä." -sairaanhoitaja Cecilia

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen sekä alan työkokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavaa asennetta ja positiivista otetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa ja ennen kaikkea halua luoda asukkaillemme mielekäs arki!

Työaika 38,15 h/vko. Peruspalkka on 2634,72 e / kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentiilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kuukautta.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Päivi Jalava puh 040 5510641 tai paivi.jalava@porvoo.fi

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Päivi Jalava puh 040 5510641 tai paivi.jalava@porvoo.fi

Lisätietoja

Vanhus- ja vammaispalvelut, Palomäen palvelukoti

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Adlercreutzinkatu 25-27, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb