Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Etsimme joukkoomme Palvelukeskus Kirkonsalmelle sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Palvelukeskus Kirkonsalmi on yksi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymön asumispalveluyksiköistä. Palvelukeskus tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa ikäihmisille.

Odotamme, että sairaanhoitaja omalla ammattitaidolla tukee asiakaidemme mielekästä ja turvallista arkea. Ammattitaidon lisäksi odotamme sinulta innostunutta sekä positiivista asennetta toimintaan ja sen kehittämiseen. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Sairaanhoitajana toimit ammatillisena tukena muulle tiimille, sinulla on keskeinen rooli työyhteisössä.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän. Kehitämme toimintaamme sekä osaamistamme jatkuvasti ja kuntayhtymässä olemme aina valmiita tukemaan, mikäli haluat kehittyä ja edetä työssäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (laki terveydenhuollom ammattihenkilöstä 559/1994). Valinnassa huomoidaan myös lähiaikoina valmistumassa olevat sairaanhoitajaopiskelijat.

Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48 ja 48 a § mukaisia rokotussuojia. Lisäksi tehtävään valitun tulee toimittaa lääkärintodistus soveltuvuudesta tehtävään. Tehtävä edellyttää kuntayhtymän lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkeluvat tai niiden suorittamista työsuhteen alussa. Tehdävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa jatkettu, tehtävään aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan valinnassa.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Korhonen, 040 8302652, anne.m.korhonen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Iisalmi, Asumispalvelut Kirkonsalmi

Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata, pysyvää sekä aidosti merkityksellistä työtä asiakkaiden eri elämäntilannetta auttaen ja tukien. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamamme ratkaisut ovat valtakunnan kärkiluokkaa esimerkiksi etävastaanottopalveluissa.

Henkilöstöetuina tarjoamme ePassin, liikkuvan työn sekä työnkierron ja sujuvat uraetenemisen mahdollisuudet suuressa organisaatiossamme. Työskentelemme neljän eri kunnan alueella Ylä-Savon luonnon kauniiden maisemien ympäröimänä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on suurin voimavaramme, jota tuemme työnhynvoinnista huoltapitämällä sekä esimerkiksi tukemalla koulutuksen täydentämistä. Suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1300 sotelaista ja töitä teemme 100 % asenteella ja koko sydämellämme.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja teveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastutoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 henkilöä.


Osoite: Auringonkehrä 10, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb