Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.9.2022-31.8.2023 Uudenkaupungin kaupungin terveyspalveluiden osasto 1:lle.

Osastolla hoidetaan akuuttia sairaanhoitoa tarvitsevia perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon potilaita. Osastolla on 20 potilaspaikkaa ja keskimääräinen hoitojakson pituus on 4-6 vuorokautta. Toimintamme tavoitteena on oikea-aikainen, laadukas ja hyvä hoito. Osastolla työskennellään moniammatillisessa tiimissä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Edellytämme hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä toimia osana tiimiä sekä hyvää asiakaspalveluosaamista. Hyvä paineensietokyky ja joustavuus ovat välttämättömiä, sillä tilanteet vaihtuvat akuuttityössä nopeasti. Arvostamme oman ammattiosaamisen kehittämistä sekä työyhteisön kehittämiseen sitoutumista.

Etsimme rohkeaa tekijää, joka ammattitaidollaan ja esimerkillään on valmis joka päivä tekemään osastomme hoidosta vieläkin parempaa. Tule osaksi iloista, monialaista osaajajoukkoamme ja tekemään yhdessä yhteistyöllä laadukasta ja merkityksellistä tulevaisuutta. Osastollamme toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 § 5 mukaisesti laillistettu sairaanhoitaja. Valittavalta edellytetään Uudenkaupungin kaupungin lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkeosaamista tai sen suorittamista heti koeajan alussa.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotesuojaa.

Tehtävän hakuaikaa jatkettu.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vuodeosastohoidon ylihoitaja Nelli Lehtonen p. 044 0882481 tai osastonhoitaja Minna Suorauma, p. 050 420 5242
E-mail: etunimi.sukunimi(@)uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, terveyspalvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Terveystie 2, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb