Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Akaan kaupunki

Akaan kaupungin vanhuspalvelut etsii joukkoonsa vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa Tarpiakodin tehostetun palveluasumisen yksikköön Kylmäkoskelle.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja tiiminvetäjänä hänelle nimetyn ryhmäkodin lähihoitajille. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että osana moniammatillista tiimiä ja tarvittaessa hän sijaistaa palveluesimiestä. Tarpiakodin palveluesimiehen alaisuuteen kuuluu myös Akaan kaupungin vanhuspalveluiden varahenkilöstö.

Tarpiakodin asumispalveluyksikössä on 33 asiakaspaikkaa, joista 31 on pitkäaikaisia asukkaita, yksi intervallipaikka ja yksi kriisipaikka. Asukkaat tarvitsevat paljon ohjausta ja apua päivittäisissä toiminnoissaan. Tavoitteenamme on luoda mahdollisimman yksilöllinen, lempeä ja turvallinen loppuelämän arki asukkaillemme. Keskeistä on myös tiivis omaisyhteistyö.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on innostunut ja pitkäjänteinen ote muutoksen läpivientiin ja kehittämiseen. Et pelkää haasteita ja sinulla on aito halu kehittää asiakaslähtöisiä ja toimintakykyä ylläpitäviä palveluita. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja yhteisöllistä työotetta.

Työ on kaksivuorotyötä.
Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.
Edellytämme tartuntatautilain 48 a:n ja 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus ja työaika määräytyvät SOTE-TES mukaan. Peruspalkka on 2750,26 €/kk.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://akaa.fi/tukea-arkeen/asiakasohjaus/toihin-vanhuspalveluihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Minna Vesaniemi puh. 040 335 4661, minna.vesaniemi@akaa.fi
Palvelupäällikkö Outi Vilppula puh. 040 335 3434, outi.vilppula@akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Vanhuspalvelut, Asumispalveluyksiköt, Tarpiakoti

Akaan kaupunki

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuuteemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Toimintaamme ohjaa uusi VIKSU AKAA-kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.


Osoite: Puistotie 1, 37910 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb