Skip to main content
test

Käy katsomassa video elinvoimaisesta kunnastamme. Meillä on töissä upea joukko lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.
Sairaanhoitaja tule sinä myös osaksi meidän tiimiä.

https://youtu.be/6mp-BFylM3s

https://youtu.be/iv2n8_8OdC8

https://youtu.be/UMlYbS34dzw

Haemme kahta sairaanhoitajaa Pielaveden kunnan ikääntyneiden asumispalveluihin. Sairaanhoitajat kehittävät kotisairaalatoimintaa yhteistyössä Kysterin kanssa.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelee, toteutattaa ja arvioi asukkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä arkisin sekä mahdollisesti viikonloppuisin (vkl noin kerran kk)

Toivomme että sinulla on aito kiinnostus ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) myöntämä ammatinharjoittamisoikeus laillistettuna sairaanhoitajana. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Pielaveden kunta on savuton työpaikka.

Palkkaus SOSTES, TVA 2591,90 € (+ mahdollinen INR-lisä)


Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi
https://youtu.be/6mp-BFylM3s

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen lähiesimies Kirsi Rajasuo, puh. 040 4894204, kirsi.rajasuo@pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Leskinen, puh. 040 4894823, minna.leskinen@pielavesi.fi

Lisätietoja

Asumispalvelut

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4400 asukasta.

Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.

Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n. 1500. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.

Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.


Osoite: Savikontie 17, 72400 Pielavesi

Rekommenderade jobb