Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella - Teponkartanon palvelukeskuksessa on haettavana kaksi sairaanhoitajan määräaikaista sijaisuutta 30.9 saakka. Töiden aloitus elokuun aikana sopimuksen mukaan.

Tehostetun asumispalveluyksikön hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Haemme joukkoomme vanhustyöhön suuntautuneita työntekijöitä. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta. Työ on päivätyötä arkisin. Halutessasi voit tehdä myös kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Paikkaa voi hakea myös sariaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelijat. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja ajalla 1.1. - 31.12.2022 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Palkkaus SOTE-TES:n mukaan. Huomaathan, että voimme tehdä valintoja jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/tehostettu-ymparivuorokautinen-palveluasuminen/teponkartanon-palvelukeskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mervi Koskiniemi, p. 044 7760 781, mervi.koskiniemi@seinajoki.fi
Minna Ojala-Hurskainen, p. 044 4700 243, minna.ojala-hurskainen@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Palvelukeskus Nurmo-Ylistaro, Teponkartano

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.toihinseinajoelle.fi www.avaruudenpaakaupunki.fi www.facebook.com/sjkkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki www.youtube.com/seinajoenkaupunki www.instagram.com/sjkkaupunki


Osoite: Tepontie 6, 60550 Nurmo

Rekommenderade jobb