Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Ylöjärven kaupunki

Sairaanhoitajan vakituinen toimi Ylöjärven terveyskeskuksen avosairaanhoidon ensiavussa 22.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jos koet akuuttihoidon olevan lähellä sydäntäsi ja olet työstäsi innostunut akuuttihoitotyön ammattilainen, tule sairaanhoitajaksi Ylöjärven terveyskeskuksen ensiapuun.

Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista tiimiä terveyskeskuksen ensiavussa. Ensiavussa on kaksi sairaanhoitajan vastaanottoa, ja 6-paikkainen tarkkailu. Ensiapupotilaan hoidossa korostuu hoidon kiireellisyyden arviointi, potilaan voinnin seuranta, hoitotoimien toteutuksen priorisointi, nopeasti vaihtuvien tilanteiden hallinta sekä potilaan jatkohoidon turvaaminen. Kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöisiä palveluita ja positiivinen sekä ihmislähtöinen palveluasenne on läsnä jokaisessa potilaskohtaamisessa. Työhön kuuluu hoidontarpeen arviointi myös puhelimitse ja Omaolo.fi oirearvioiden käsittely. Perehdytämme sinut tehtävään ja olemme tukenasi.

Edellytämme sinulta kliinisen osaamisen lisäksi hyvää paineensietokykyä, organisointikykyä, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä, toimeen tarttuvaa ja positiivista asennetta, rakentavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Organisaation arvojen mukaisen toiminnan toivomme näkyvän työssäsi.

Luemme eduksi suuntautuneisuuden akuutti- ja ensihoitoon ja/tai työkokemuksen kyseisellä alueella ja kipsaustaidon sekä voimassa olevia lääkelupia (LOVe).

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto, joko AMK-tutkinto tai aikaisemmin suoritettu opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto, lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 48 a §:n mukainen suoja.
Noudatamme keskimääräistä yleistyöaikaa ja työ on 2-vuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä sekä arkipyhätyötä.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan Sote-tes:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2 565,21 €/kk.
Työ alkaa 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6kk.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avosairaanhoidon osastonhoitaja Sanna Lehtinen p. 040 133 1586, sanna.lehtinen1@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb