Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Ylöjärven kaupunki

Sairaanhoitajan vakituinen toimi Ylöjärven terveyskeskuksen avosairaanhoidon poliklinikalla

Jos koet avosairaanhoidon poliklinikkatyön olevan lähellä sydäntäsi ja olet työstäsi innostunut sairaanhoidon ammattilainen, tule sairaanhoitajaksi Ylöjärven terveyskeskukseen.

Sairaanhoitajana työskentelet lääkäri-omahoitaja mallin mukaisesti terveyskeskuksen poliklinikalla.
Työhön kuuluu itsenäinen vastaanottotoiminta lääkäri-työparin kanssa ja tukenasi on moniammatillinen tiimi. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä. Työ sisältää hoidontarpeen arviointia myös puhelimitse ja Omaolo.fi oirearvioiden käsittelyä. Työntekijältä odotetaan valmiutta ja joustavuutta toimia eri työpisteissä. Kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöisiä palveluita ja positiivinen sekä ihmislähtöinen palveluasenne on läsnä jokaisessa potilaskohtaamisessa. Perehdytämme sinut tehtävään ja olemme tukenasi.

Edellytämme sinulta kliinisen osaamisen lisäksi hyvää paineensietokykyä, organisointikykyä, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä, toimeen tarttuvaa ja positiivista asennetta, rakentavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Arvostamme hyviä motivointi- ja ohjaamistaitoja. Organisaation arvojen mukaisen toiminnan toivomme näkyvän työssäsi.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen avosairaanhoidon tehtävistä ja voimassa olevia lääkelupia (LOVe).

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto, joko AMK-tutkinto tai aikaisemmin suoritettu opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto, lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 48 a §:n mukainen suoja.
Noudatamme keskimääräistä yleistyöaikaa ja työ voi sisältää tarvittaessa vuorotyötä päivystyksessä.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan Sote-TES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2 565,21 €/kk.
Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6kk.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avosairaanhoidon osastonhoitaja Sanna Lehtinen p. 040 133 1586, sanna.lehtinen1@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb