Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Ylöjärven kaupunki

Haemme kolmea sairaanhoitajaa terveyskeskuksen akuuttiosastolle vakituisiin työsuhteisiin

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja haasteellisen työn terveydenhuollon ympäristössä, jossa työhösi kuuluu sairaanhoitajan monipuoliset työtehtävät terveyskeskussairaalan akuuttiosastolla. Akuuttiosasto on 38-paikkainen perusterveydenhuollon yksikkö, jossa hoidetaan akuuttihoitoa tarvitsevien potilaiden lisäksi myös saattohoitopotilaita. Työskentelemme osastolla kuntouttavalla työotteella ja moniammatillisessa yhteistyössä sekä noudatamme yksilövastuisen hoitotyön periaatteita. Työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai opistoasteen tutkinto). Arvostamme itsenäistä työotetta ja joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Työkokemus osastotyöstä katsotaan eduksi.
Akuuttiosastolla on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä vaikuttamaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Työaika on 38,25 h/vko ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2 565,21 €/kk.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Työssä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotesuojaa ja 48 a § mukaista suojaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lähetäthän hakemuksesi, johon on liitetty ansioluettelo 23.10.2022 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta. Haluamme kuulla sinusta! Toimi pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tointa aiemmin hakeneet otetaan mukaan valintaa tehtäessä.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Eeva-Liisa Birkstedt p. 040 133 4846, eeva-liisa.birkstedt@ylojarvi.fi ja apulaisosastonhoitaja Maarit Lähteenmäki, p. 050 592 5658, maarit.lahteenmaki@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb