Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Sjundeå kommun

Tervetuloa Siuntioon! Etsimme joukkoomme osaavaa sairaanhoitajaa toimeen vastulliseen tehtävään vakituiseen työsuhteeseen terveyskeskuksen vuodeosastolle Siuntion kuntakeskukseen. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kuntalaisten arvostamassa yksikössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä tehtävässä.

Työhösi sairaanhoitajana kuuluvat hoitotyön suunnittelu ja hoidon vaikuttavuuden seuranta, hoito-toimenpiteiden ja tutkimusten tekeminen sekä lääkehoidon suunnittelu ja toteutus yhteistyössä lääkärin kanssa. Osallistut työyksikkösi hoitotyön ja hoidon laadun jatkuvaan kehittämiseen sekä toimit asiantuntijana moniammatillisissa työryhmässä ja verkostoissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää potilaslähtöistä asennetta ja itsenäistä työotetta.

Pääset kehittämään yksikön toimintaa yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Tiiviissä työyhteisössä jokaisen ääni tulee kuuluviin ja saat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin konkreettisesti. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista tehtävässäsi. Kaksikielisessä työyhteisössä saat oivan tilaisuuden parantaa ruotsin kielen taitoasi. Meillä pystyt suorittamaan myös lääkeluvat, jos ne ovat päässeet vanhentumaan tai et ole vielä niitä suorittanut.

Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyö. Työpisteesi sijaitsee Siuntion keskustassa. Tuemme hyvinvointiasi ottamalla toiveesi huomioon työvuorosuunnittelussa. Henkilöstöetuina saat käyttöösi lounasedun, kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Edellytämme myös tartuntalain 48 § määrittämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy SOSTES:n mukaisesti. Määräaikainen rekrylisä 150,00€/kk. Toimessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Toimi siirtyy Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Pyrhönen-Harju, puh: 044 386 1035, s-posti katja.pyrhonen-harju@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue, Vuodeosasto

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.


Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb