Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Sauvon kunta

Sauvon kunnan ikäihmisten palveluissa, Sauvon palvelukeskuksessa on avoinna sairaanhoitajan vakituinen toimi.

Sauvon palvelukeskus on ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikkö ikäihmisille, palvelukeskuksessa on yhteensä 41 asiakaspaikkaa kolmessa eri osastossa.

14 paikkainen osasto Hilma etsii sairaanhoitajaa tiimiinsä. Sairaanhoitajan työhön meillä kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhteistyössä asiakkaan, hänen omaistensa sekä hoitotiimin kanssa. Teet yhteistyötä lääkärin kanssa ja toimit asiakkaiden hoitotyön asiantuntijana.
Tavoitteemme on että asiakkaamme elävät meillä omannäköistä, yksilöllistä ja arvokasta arkea.

Toivomme että, olet positiivinen, omaat hyvät tiimityötaidot, et pelkää haasteita ja haluat kehittää vanhustyötä kanssamme. Toimintaasi ohjaa halu tehdä asiakaskeskeistä hoitotyötä.

Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali - ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opintoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lainmukainen vahvistus.

Tehtävässä toimiminen edellyttää tartuntatautilain 48§:n mukaisen työntekijöitä koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Haavisto
0505948904
kirsi.haavisto@sauvo.fi
vanhustyön päällikkö

Lisätietoja

Sauvon palvelukeskus

Sauvo on n. 3 100 ihmisen kunta lähellä Turkua ja Saloa, noin puolen tunnin matkan päässä kummastakin. Tarjoamme mukavan työyhteisön lähellä kuntalaisia.


Osoite: Sauvon Palvelukeskus, Hakkistie 4, 21570 Sauvo

Rekommenderade jobb