Skip to main content
test

Oulunkaaren kuntayhtymä, Simon vanhuspalvelut hakee vanhuspalveluihin sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä. Ensisijainen sijoituspaikka on palvelutalo Kiikanpalo.

Oulunkaaren kuntayhtymässä Simon vanhuspalveluihin kuuluu kotihoito, palvelutalo Kiikanpalo ja palvelukoti Mäntylä.
Vanhuspalvelujen asiakkaat ovat usein monisairaita , taustoiltaan hyvin erilaisia ikäihmisiä. Työ vanhuspalveluissa on haastavaa, vaihtelevaa ja monipuolista. Vanhuspalvelujen sairaanhoitajan työ mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön, itsenäisen työskentelyn, mutta myös moniammatillisen työyhteisön.

Arvostamme halua työskennellä vanhusten kanssa. Kokemus vanhustyöstä on hyväksi, mutta sopivuus tehtävään on ensisijalla. Hyvät vuorovaikutus- , yhteistyö- ja työelämätaidot sekä vastuullisuus, joustavuus ja innovatiivisuus ovat hakijalle eduksi. Arvostamme innostusta ja halua kehittää asiakkaiden arkea osallisuuden, mielekkään arjen sekä hyvinvointiteknologian näkökulmasta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto esim. geronomin tutkinto. Valinnassa huomioimme myös alalle opiskelevat.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Palkka on SOTE-TES mukainen.
Valittavan henkilön tulee olla Valviran ylläpitämässä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä.
Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa! www.oulunkaari.com www.instagram.com/oulunkaari

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Ryynänen-Lackman, palveluesihenkilö
050 443 1666

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren vanhuspalvelut, Simon vanhuspalvelut, Simon asumispalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren vanhuspalvelut, Vaalan vanhuspalvelut, Vaalan asumispalvelut Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.


Osoite: Varkkermontie 3, 95200 Simo
Oulunkaaren kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb