Skip to main content
test

Salon kaupungin sairaalapalvelut, terveyskeskussairaala. Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi terveyskeskussairaalaan.
Salon kaupungin terveyskeskussairaalassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva vakituinen työsuhde 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haemme vakituiseen psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävään yhteistyökykyistä ja vahvaa psykiatrista ammattitaitoa omaavaa sairaanhoitajaa, jolla on kehittämismyönteinen ja yhteistyökykyinen asenne. Terveyskeskussairaalassa hoidetaan monia eri erikoisalaan kuuluvia somaattisia potilaita, joilla voi olla myös psykiatrisen hoitotyön tarvetta. Terveyskeskussairaalaan on keskitetty palliatiivisten ja saattohoitopotilaiden hoito sekä palliatiivinen poliklinikka sekä geriatrinen arviointiyksikkö. Työn kuva on laaja-alainen. Pääosa potilaista on ikääntyneitä, joilla voi olla ahdistuneisuutta, masentuneisuutta sekä erilaisia mielenterveyden haasteita. Päihdeongelmat ja niiden aiheuttamat haasteet näkyvät hoitotyössä. Palliatiivisten ja saattohoitopotilaiden tukeminen on keskeinen osa psykiatrisen sairaanhoitajan työtehtävää. Salon sairaalan sisätautien ja kirurgian vuodeosastot voivat tarvittaessa konsultoida tk-sairaalan psykiatrista sairaanhoitajaa.
Työ vaatii kykyä hyvin itsenäiseen päätöksentekoon ja todella vahvaa psykiatrista osaamista. Terveyskeskussairaalassa ja palliatiivisella poliklinikalla työskentelevältä psykiatriselta sairaanhoitajalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä sekä asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista näkemystä palvelurakenteesta. Halu oppia uutta ja kehittää toimintaa ovat keskeisiä ominaisuuksia tässä työssä.
Kelpoisuusvaatimuksena on Sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistotasoinen psykiatrian sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran hyväksyntä sekä ajantasainen rokotussuoja.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa sisältyen 1.2.2022 alkaen covid-19-taudin sairastamisen tai covid-19-rokotusten antama suoja covid-19-tautia vastaan.


Tehtäväkohtainen palkka on 2663,22€ kuukaudessa.

Työ on päivätyötä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksiannosta.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Salon kaupunki on savuton työnantaja

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Minna Heinä, 044-7723646, minna.heina@salo.fi ja terveyskeskussairaalan ylihoitaja Minna Santikko, 050-4386078, minna.santikko@salo.fi.

Hakuaika päättyy 03.10.2022 klo 12:00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Minna Heinä, 044-7723646, minna.heina@salo.fi ja terveyskeskussairaalan ylihoitaja Minna Santikko, 050-4386078, minna.santikko@salo.fi.

Lisätietoja

Sairaalapalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb