Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Loviisan kaupunki

Liity mahtavaan tiimiimme! Loviisan kaupunki hakee sairaanhoitajaa senioripalveluihin tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Taasiakoti. Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Vähäisen hakijamäärän takia, hakuaikaa on pidennetty. Jo tulleet hakemukset huomioidaan.

Taasiakoti sijaitsee Tesjoella. Yksikössä on 28 ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen paikkaa ja lisäksi 6 lyhytaikaista kuntoutusasiakaspaikkaa intervallihoitoa tarvitseville asiakkaille. Lyhytaikaishoitoon voidaan myös vastaanottaa asiakkaita akuutisti. Yksikössä on monisairaita ja toimintakyvyiltään erilaisia ikäihmisiä.

Yksikön toiminta on yksilölähtöistä ja toimintaa kehittävää. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseään sekä hoitoa koskevaan päätöksentekoon. Asukkaat hoidetaan yksikössä elämän loppuun asti, joten saattohoito-osaamisesta on tehtävässä hyötyä. Yksikössä asuu sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä ikääntyneitä.

Työn kehittäminen ja kuntouttava työote ovat tärkeä osa työtämme unohtamatta hyvän työilmapiirin ylläpitämistä ja avoimuutta, vahvuuksia hyödyntäen. Sinulla on hyvä mahdollisuus tulla kehittämään ikääntyneiden hoitotyötä ja sen prosesseja osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Sairaanhoitajan työ on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitoa ja suunnittelua, arviointia ja toteutusta yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Sairaanhoitaja toimii tavoitteellisesti asiakkaiden hoidon toteuttamiseksi yhdessä työyhteisön kanssa.
Odotamme sinun olevan aktiivinen, oma-aloitteinen ja aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta. Ammattilaisena osaat yhdistää oman asiantuntemuksesi ja kollegojesi osaamisen, mutta teet tarvittaessa päätöksiä myös itsenäisesti. Toimit joustavasti tiimin jäsenenä ja sinulla on halu sitoutua organisaation tavoitteisiin. Hahmotat kokonaisuuksia ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi sekä ikääntyneiden hoitoa. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuullisuutta, organisointikykyä sekä yksilölähtöistä työotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, tukea antavan työyhteisön.

Pätevyysvaatimus: Sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 114,75 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekö 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs toiminnanohjaaja Hanna Bergman, hanna.bergman@loviisa.fi, puh: 044-5051013
Palvelupäällikkö Sofie Klawèr-Kallio, sofie.klawer-kallio@loviisa.fi, puh: 044-0555345

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Notkolantie 1, 07955 Tesjoki
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb