Skip to main content
test

SALON KAUPUNGIN TERVEYSPALVELUISSA ON AVOINNA SAIRAANHOITAJAN TYÖSUHDE 31.10.2022 alkaen

Tule mukaan huipputiimiin!
Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu kiireellisen hoidon sairaanhoitajatehtävät päivystys-kotisairaala -yksikössä. Ensimmäinen sijoituspaikkasi on päivystys.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan kelpoisuutta ja tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Eduksi luetaan kokemus päivystys- ja kotisairaalatyöstä sekä hoidon tarpeen arviointitaidot. Lisäksi arvostamme kiireellisessä hoidossa tarvittavaa ammatillista osaamista ja käden taitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta, hyviä työyhteisötaitoja sekä monipuolista kielitaitoa. Lääkkeenmääräämisoikeus voidaan katsoa eduksi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuuri-etuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme.
Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2782,94 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan korvausta päivystystunneista (paikallissopimus).
Työ on 3-vuorotyötä.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä tarvittaessa huumausainetestitodistuksen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa va osastonhoitaja, aoh Terhi Leino terhi.leino@salo.fi , p. 044 7723612 tai osastonhoitaja Tuija Skarp , tuija.skarp@salo.fi ,p.044 7723166.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / tehtävä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi

Haku tehtävään päättyy 5.10.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa va. osastonhoitaja Terhi Leino p. 044 7723612 tai osastonhoitaja Tuija Skarp p. 044 7723166.

Lisätietoja

Päivystys ja kotisairaala

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb