Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Euran kunta

Haemme sairaanhoitajaa Euran kunnan vammaispalveluihin palvelukoti Rantaniittyyn.

Sairaanhoitajat tekevät Rantaniityssä pääasiassa arkiaamuvuoroa, mutta työ on mahdollista räätälöidä omien toiveiden mukaan (ilta-/viikonloppuvuorojakin voi halutessaan tehdä). Käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Tarjoamme asukkaillemme heidän näköisensä arjen, tuemme ja autamme heitä jokapäiväisissä arjen haasteissa. Työpaikkana Rantaniitty on iloinen, avoin, asukaslähtöinen, joustava ja työntekijää arvostava paikka. Työntekijöiltä toivomme innokasta, iloista ja asukkaita arvostavaa asennetta. Sairaanhoitaja vastaa Rantaniityn toisesta osastosta (näytteidenotosta, lääkehoidosta, lääkärinkierroista ja muista päivittäisistä asioista). Yhteistyötä tehdään lähihoitajien, ohjaajan ja paikalla olevan lähiesimiehen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Myös opiskelijat huomioidaan (140 op). Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVE).

Palkkaus on sote-sopimuksen ja tehtävien vaativuuden arvioinnin mukainen, 2517,93 €/kk.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotesuojaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Toimeen haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Voit seurata meitä myös Instagramissa: vammaispalvelut_eura

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen esimies Noora Aaltonen noora.aaltonen@eura.fi 044 4224 282.

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kehitysvammahuolto, Rantaniitty

Eura on n. 11.500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb