Skip to main content
test

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Meillä Palvelutalo Tukipuussa on avoinna sairaanhoitajan vakituinen toimi. Työajasta 50 % on Tukipuun kotihoidossa ja 50 % Tukipuun tehostetussa palveluasumisessa. Olemme jatkaneet hakua 9.12.2022 asti, aiemmat hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.

Haluatko liittyä osaavaan ja tekevään tiimiimme? Etsimme sinua olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi tekijä. Yksikkömme muuttaa vuoden vaihteessa valmistuvaan Eerolankadun palvelutaloon. Tule mukaan luomaan uutta ja merkityksellistä arkea asukkaille ja kehittämään hoitotyötä uusissa toimivissa tiloissa. Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja ihmisläheistä työotetta sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn.

Onko asumispalvelut sinulle vieras työkenttä? Ei, hätää me perehdytämme sinut tehtävään. Lisäksi tukenasi on moniammatillisen tiimin tuki. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys.

Sairaanhoitaja työskentelee kahdessa vuorossa, mutta pääpaino on arkiaamuissa ja työaikamuotomme on jaksotyö. Työaika 38.25 h / vko.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Hakijan on oltava rekisteröitynyt Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Haastattelut pidetään 14.12.2022 klo 8.00 alkaen. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemukset Kuntarekry.fi järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluasumisen johtaja Maarit Pulli-Hattara
puh 040 739 4901 ma - pe klo 8.00 - 10.00.
maarit.pulli-hattara(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI
www.aanekoski.fi

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Tukipuun palvelutalo

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä. Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Rökfri arbetsplats Äänekosken kaupunki - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb