Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Valkeakosken terveyskeskussairaalan

SAIRAANHOITAJAA varahenkilön vakanssille (20530)

Terveyskeskussairaala palvelee Akaan, Urjalan ja Valkeakosken sairaalahoitoa tarvitsevia aikuispotilaita. Terveyskeskussairaalassa on neljä eri osastoa akuuttiosasto, kuntoutusosasto, palliatiivinen osasto ja geriatrinen osasto, sekä kotisairaala toimintaa.

Varahenkilövakanssin ensisijainen kotipesä on 21-paikkainen geriatrinen osasto. Sairaanhoitajana toimit moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Työssä edellytetään voimassaolevaa lääkelupaa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme hyvän ammatillisen tuen, mielenkiintoiset työtehtävät kehittämismyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössä. Tule mukaan kehittämään toimintaamme!

Palkkaus (tehtäväkohtainen palkka on 2857,57€) ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan työ- ja virkaehtosopimus (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 28.11.22 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 480209).

Tervetuloa töihin meille Valkeakosken terveyskeskussairaalaan!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Anu Pellikka, p. 040 335 7459

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Terveyskeskussairaala

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 20.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 8, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb