Skip to main content
test

Olisiko mukava tehdä päivätyötä säännöllisellä työajalla? Jos vastasit tähän kyllä meillä olisi sinulle tarjota sairaanhoitajan työ ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Karstulassa toimii sairaala Novan alainen satelliittidialyysiyksikkö.
Dialyysin sairaanhoitajat vastaavat päivittäisestä toiminnasta itsenäisesti. Työ sisältää monenlaista erikoisosaamista ja siihen liittyy pidempi perehdytysjakso sairaala Novassa ja omassa yksikössä. Hoidolliset linjaukset tekee Novan dialyysiosaston lääkäri ja yhteistyö onkin tiivistä. Työssä hoidetaan asiakkaiden tilannetta kokonaisvaltaisesti huomioiden jokaisen yksilölliset tarpeet.

Työtä tehdään viikossa aina maanantaista perjantaihin. Pyrimme kuitenkin huomioimaan jokaisen yksilölliset tarpeet. Työaika on yleensä virka-aikaan. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti dialyysissä. Meillä on uudet ja nykyaikaiset tilat.

Toivomme sinun olevan itsenäiseen päätöksen tekoon ja hoidon arviointiin kykenevä. Avoin ja ennakkoluuloton asenne ovat myös eduksi, sillä perusterveydenhuollossa on mahdollisuuksia vaikka minkälaiseen työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö (amk); sairaanhoitaja, terveydenhoitaja.

Palkkaus ja työnehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytetään ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Tule mukaan joukkoon me odotamme juuri sinua.

Lisätietoja

https://www.saarikka.fi/dialyysi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saarinen Sanna 050 4598 882
Susanna Viik-Valkeinen 040-157 8938 (Ma-Pe 10-15)

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Kuntoutusyksikkö

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Kuntoutusyksikkö

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Saarikan kuntoutusosasto sekä dialyysi toimivat Karstulan keskustassa uusissa, kauniissa ja toimivissa Sotekukeskuksen tiloissa.

1.1.2023 siirrymme osaksi Keski-Suomen hyvinvointialuetta


Osoite: Koulutie 9, 43500 Karstula
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb