Skip to main content
test

Tule sairaanhoitajaksi Arktiseen pääkaupunkiin!

Oletko valmis työskentelemään ikäihmisten parissa Rovaniemellä? Tervetuloa töihin Rovaniemen kaupungille!

Rovaniemen kaupungin Ikäihmisten palvelualueella
on haettavana

SAIRAANHOITAJAN TOIMI

Tällä hetkellä sairaanhoitajan työ on ALISA -yksikössä. Kotiin annettavien palveluiden Turvatiimin yhteydessä toimii Akuutti liikkuva -sairaanhoitaja -yksikkö (ALISA). Sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden palvelun tarpeeseen asiakkaan kotona tai yksikössä.

Mitä tarjoamme?
-Hälytysluontoista työtä
-Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä: kädentaitojen ja toimenpiteiden suorittamista esimerkiksi vieritestien tekoa ja analysointia
-Hyvän perehdytyksen työhön

Mitä edellytämme?
-Ensihoidon, päivystyksen ja/tai akuuttihoidon kokemusta
-Hyviä sosiaalisia taitoja
-Itsenäistä työotetta
-Päätöksenteko- ja ongelmanratkaisukykyä

Mitä arvostamme?
-Aitoa kiinnostusta ikäihmisten palveluiden työhön ja kehittämiseen
-Ennakkoluulotonta asennetta
-Luovaa ajattelua
-Laajaa lääkehoidon osaamista ja farmakologian tuntemusta

Työ sisältää hoidon tarpeen arviointia tilanteessa, missä ensihoidon tarvetta ei ole. Yksikkö tekee yhteistyötä lääkäreiden sekä laajan yhteistyöverkoston kanssa. Kotikäynnit suoritetaan pääsääntöisesti yksin.

Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkkaus on 2739,90€/kk.

Voit aloittaa työn sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa edellytetään tartuntatautilain ( 1227/2016) 48§:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§).

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry

Hakuaika päättyy 12.12.2022 klo 15:00.

Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa osoitteeseen Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 19/Osviitta, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Merkitse kirjekuoreen ja hakemukseen hakemasi tehtävän nimike.

Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Kysy lisää Turvatiimin palveluvastaava Mari Rissaselta p. 040 652 7220 mari.rissanen@rovaniemi.fi tai Rekrytointitiimin palveluvastaava Elina Peltokankaalta p. 040 5759 281 elina.peltokangas@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Kotiin annettavat palvelut, Kotihoito

Rovaniemen kaupungin hyvinvointipalveluihin kuuluu avovastaanotto, asumispalvelujen erityispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, palveluohjaus ja Ikäosaamiskeskus, päihdehuollon palvelut, työikäisten ja lapsiperheiden palvelut, sairaalapalvelut, sosiaalisen, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1000 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi

Rekommenderade jobb