test

Sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy  3.2.2023 12:00

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle päivätyön, joka on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 29.9.2023, jonka jälkeen mahdollisesti jatkuu. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja laita hakemus kuntarekry.fi-palvelun kautta!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tutkinto, mutta otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Hakijoilta odotamme aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä, kehittämismyönteistä ja lämmintä työotetta sekä kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Työtehtävät edellyttävät ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sijaisuudessa on 1 kk:n koeaika. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Työpaikkamme on savuton, päihteetön ja hajusteeton.

Lisätietoja antavat kotihoidon osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009 ja apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa 040 173 9466

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan